Indul a proVOCAting innovaTION projekt!

Nagy örömmel osztjuk meg veletek a hírt, hogy elfogadták az Erasmus+ program keretében beadott stratégiai partnerség pályázatunkat! A proVOCAting innovaTION egy februárban induló, nagyobb volumenű projekt, melyben az osztrák GetActive!, az olasz Paradiso Ritrovato és a német Project Peace szervezetekkel működünk együtt egy innovatív képzési program és a hozzá kapcsolódó anyagok kidolgozásán, ami hiánypótló módon fogja összehozni az autentikus hivatáskeresés, az ökológiai és társadalmi témák iránti érzékenység, tudatos életmód, felelős cselekvés, a vállalkozókészség, ötlet- és álommegvalósítás témáit.
Az együttműködés másfél éve alatt nemcsak egy képzési anyagot dolgozunk ki, tesztelünk és terjesztünk fiatalok és ifjúsági munkások számára, hanem egy mélyebb betekintést nyújtó kiadványt, egy széles körökben alkalmazható játékot és egy weboldalt is létrehozunk.
A projekt első hazai programja a március 7-én megvalósuló jövőKÉP-életÚT műhely lesz. Nyár elejénre tervezünk egy ifjúsági munkások, fiatalokkal foglalkozók részére szervezett szakmai fórumot is, melyen a projekt témáinak feldolgozása mellett teret nyitunk a párbeszédnek, ötlet- és tapasztalatmegosztásnak. Ha szeretnétek bekapcsolódni ezekbe a programokba, érdeklődtök, kérdéseitek vannak, forduljatok a projekt koordinátorához, Livits Rékához (reka.livits@gmail.com)!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük