jövőNAVIGÁTOR

jövőNAVIGÁTOR műhelyek – “Ha nem tudod, mihez kezdj.”

Útkereszteződéshez érkeztél az életedben, és fogalmad sincs, mihez kezdj?

Választás előtt állsz munka vagy tanulás terén, és nem tudod, mi alapján dönts?

Rokonok, barátok, tanárok, tesztek, pályatanácsadás: mindenki mást javasol, de senki nem kíváncsi arra, hogy Te mit is akarsz valójában?

Nem tudod, miben vagy igazán tehetséges?

Vagy ellenkezőleg: sok mindenben vagy jó, de nem tudod, mire fókuszálj?

Keresed a helyed a világban, de úgy érzed, mintha egy kijárat nélküli labirintusban kóborolnál…

Van egy pár ötleted, amiket szívesen megvalósítanál, de fogalmad sincs, hogyan kezdj bele…

A jövőNAVIGÁTOR műhelyen segítünk feltérképezni a válaszokat! Támogatunk abban, hogy merj letérni a kitaposott útról, és megtalálni a saját ösvényedet. A műhelymunka során egyéni és csoportos gyakorlatok, kreatív feladatok és fókuszált párbeszéd által térképezheted fel képességeid, tehetséged, és azt, ami igazán fontos számodra – hogy mindebből kiindulva sajád magad formálhasd a jövődet és alakítsd a világot, amiben élni szeretnél!

A jövőNAVIGÁTOR műhelyek anyagát és a hozzá kapcsolódó angol nyelvű kézikönyvet, képzési tervet és kreatív coaching kártyacsomagot a 2015 februárjától 2016 májusáig tartó proVOCAting innovaTION projekt keretein belül dolgoztuk ki az osztrák GetActive!, az olasz Paradiso Ritrovato és a német Project Peace szervezetekkel együttműködésben.

Az Erasmus+ program támogatásával megvalósult nemzetközi együttműködés hiánypótló módon hozza össze az egyéni hivatás, a társadalmi és ökológiai felelősségvállalás, valamint a vállalkozókészség témáit az ifjúsági munka területén. A jövőNAVIGÁTOR műhely e területek összefüggéseibe kíván betekintést nyújtani, és kínálja a megtapasztalás, valamint a fenti kérdésekre való egyéni és közösségi válaszadás lehetőségét.

Szeretnék többet megtudni a jövőNAVIGÁTOR műhelyekről!

EU flag-Erasmus+_vect_POS

Meglátogatom a projekt weboldalát.

Résztvennék egy műhelyen/együttműködnék veletek!

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük