Regisztráció és gyakorlati információk

Jelentkezés:

A jelentkezés a regisztrációs űrlap kitöltésével és a részvételi díj átutalásával válik érvényessé.

A műhelyek nagy részénél résztvevői létszámkorlát van, ezért ha valamelyik műhelyen szeretnél mindenképpen részt venni, érdemes minél előbb jelentkezned. A műhelyekre való regisztrációt a beérkezés sorrendjében tudjuk figyelembe venni (ahogy a jelentkezés, ez is a részvételi díj átutalásával válik érvényessé). Ha valamelyik műhelyre már nincs hely, azt a honlapon és a regisztrációs űrlapon jelezzük. Előzetes regisztráció nélkül is lehetőség van a belépésre, hely függvényében.

Regisztrálció itt.

Részvételi díj:

Koránkelő kedvezmény: 2016. március 31-ig történő átutalás esetén 2.800 Ft
Teljes árú részvételi díj: 3.600 Ft, átutalással, a regisztrációval egyidőben
Támogatói jegy: 4.000 – 10.000 Ft, átutalással, a regisztrációval egyidőben

A Pandora Egyesület bankszámlaszáma: 16200106-00228536
Megjegyzés: résztvevő neve, “Belső Utak”.
Kérjük, hogy a regisztrációs lapon add meg a nevet és a címet, amire a számlát kéred.

Ha a részvételi díj lenne az akadálya a konferencián való részvételednek, kérjük, jelöld a regisztrációs lapon! Felvesszük veled a kapcsolatot, hogy találjunk valami megoldást!

A belépődíj a rendezvény teljes időtartamán való részvételre jogosít, természetesen lehetőség van a rendezvény egyes részein való részvételre, a részvételi díj azonban ez esetben nem változik.

A részvétel lemondására és a részvételi díj visszafizetésére 2016. április 30-ig van lehetőség. A részvétel átruházható másra (ugyanazokra a műhelyekre, amire jelentkeztél), ez esetben, kérlek feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy ez a regisztrációnál ne okozzon fennakadást.

Helyszín: Tan Kapuja Buddhista Főiskola, IX. kerület, Börzsöny u. 11.

A Főiskola a 2-es metró Pöttyös utcai megállójától 8 perc sétára található.
Kérjük, hogy a környezetterhelés csökkentése érdekében fontold meg, hogy kocsiba ülsz-e! Ha nincs más választásod, a Főiskola épületei mellett tudsz majd parkolni (10-15 parkolóhely) illetve a környék utcáin.
A kerékpárok számára a Főiskola épülete előtt rendelkezésre állnak kerékpártárolók (kb. 15).

Amit a helyszínről tudni érdemes:

* A termekbe nem szabad utcai cipővel belépni. Ha szükséged van rá, kérünk, készülj papuccsal, plusz zoknival.
* Néhány műhely esetén a földön ülőpárnákon fogunk ülni. Ha szükséged van rá, hozz a földön ülést megkönnyítő eszközöket!

Étkezés:

A rendezvény szüneteiben pogácsát, teát, kávét kínálunk. Kérjük, hogy hozz valami finomságot, amit szívesen megosztanál a többi résztvevővel!

Az ebédünkről a Szatyorbolt fog gondoskodni. Kérjük, hogy a regisztrációs lapon jelezd, ha kérsz! A menü várhatóan 2 szelet zöldséges quiche, több fajta saláta, zöldségkrém, almalé, ill. szóda lesz, melynek ára 1.500 Ft. Ez a helyszínen fizetendő. Annyi adaggal készülnek, ahány igény érkezik, ezért csak abban az esetben tudunk ebédet biztosítani, ha ezt bejelölted. Ha szeretnél ebédet kérni, de speciális étkezési igényed van (pl. vegán vagy, ételallergiára kell figyelned, stb.), kérjük, add meg azt a regisztrációs lapon. A Szatyorbolt figyelembe fogja venni a kérésed. Ha úgy érzed, hogy a fenti lehetőség nem elégíti ki az igényeidet, kérjük, készülj saját étellel. A Főiskola közelében van egy étterem (La Corte Étterem), de az idő szűkössége miatt kérjük fontold meg, melyik megoldást választod! Korlátozott mennyiségben lehetőség lesz mikrohullámú sütő (2 db) használatára.

Szeretnénk elkerülni, hogy a rendezvény után hatalmas hulladéktenger maradjon, ezért kérjük, hogy hozz magaddal bögrét, tányért, evőeszközöket!

A programmal kapcsolatosan érdeklődni és információt kérni a belsoutakkonferencia@gmail.com email címen tudsz.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.