Mother Nature – Anyatermészet

2017 novemberétől 2020 februárjáig zajlott  a “Mother Nature” nemzetközi felnőtt tanulási stratégiai partnerség, melyet a Pandora Egyesület koordinált és az Erasmus + program támogatott. A partnerség keretében 5 ország (Egyesült Királyság, Magyarország, Németország, Olaszország, Szlovénia) 7 szervezete működött együtt.

A projekt során 2018. Júniusában nemzetközi képzést tartottunk kisgyermekes anyukák számára Terényben, majd 2019 Áprilisában Olaszországban tartottunk nemzetközi képzést anyukákkal foglalkozó segítő szakembereknek. Ezekre a találkozásokra és a partnerség által végzett munkára építve 2019-ben megjelent a Mother Nature AnyaTermészet önismereti kártyacsomag és Kézikönyv. Olyan művészeti elemeket és a természetben zajló gyakorlatokat magába foglaló önismereti programot dolgoztunk ki, mely segíti a kisgyermekes anyukákat, az anyaság által hozott változások feldolgozásában. Az “Anya Útja” önismerti kurzuson eddig közel 100 fő vett részt Európa-szerte. A Kézikönyv és az Anya Útja tematika kivonatai letölthetőek innen.

A kártyacsomag és kézikönyv 2020-ban magyarul is megjelenik. Ha érdekelnek a hazai kurzusaink és magyarul megjelenő termékeink, látogass el magyar nyelvű honlapunkra, vagy FB oldalunkra.

A projekt folytatását 2020 szeptemberétől tervezzük. A folytatásban szerepet kap az Anya mint vállalkozó, a tizenévesek anyukái, Anya a természetben, illetve anyasággal foglalkozó dalokat is gyűjtünk majd a világ minden tájáról.

Comments are closed