Mother Nature – Földanyák

2017 novemberétől 2020 februárjáig zajlott  a “„Mother Nature – strengthening professional capacity to support mothers in personal transformation” nemzetközi felnőtt tanulási stratégiai partnerség, melyet a Pandora Egyesület koordinált és az Erasmus + program támogatott. A partnerség keretében 5 ország (Egyesült Királyság, Magyarország, Németország, Olaszország, Szlovénia) 7 szervezete működött együtt.

A projekt során 2018. Júniusában nemzetközi képzést tartottunk kisgyermekes anyukák számára Terényben, majd 2019 Áprilisában Olaszországban tartottunk nemzetközi képzést anyukákkal foglalkozó segítő szakembereknek. Ezekre a találkozásokra és a partnerség által végzett munkára építve 2019-ben megjelent a Mother Nature AnyaTermészet önismereti kártyacsomag és Kézikönyv. Olyan művészeti elemeket és a természetben zajló gyakorlatokat magába foglaló önismereti programot dolgoztunk ki, mely segíti a kisgyermekes anyukákat, az anyaság által hozott változások feldolgozásában.

Ha érdekelnek a hazai kurzusaink és magyarul megjelenő termékeink, látogass el magyar nyelvű honlapunkra, vagy FB oldalunkra.

2021 November 1.-én indult újabb nemzetközi együttműködésünk, a “Mother Nature – Empowering mothers as agents of change toward environmental sustainability in a digital era” c. projekt. A projekt anyaság és ökológiai fenntarthatóság kapcsolatával foglalkozik, célunk, hogy olyan eszközöket dolgozzunk ki és adjunk az anyák és anyákat támogató szakemberek kezébe, melyekkel segíthetik az anyák szerepvállalását korunk komplex ökológiai krízisében a családjaikban, közösségeikben.

A projektről és eredményeiről bővebben itt: https://anyautja.hu/mother-nature-foldanyak/

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.