jövőNAVIGÁTOR műhelysorozat

jövőNAVIGÁTOR műhelysorozat

műhelyek 17 és 30 év közötti fiataloknak, módszertani betekintők fiatalokkal foglalkozók számára

2016. március és május

Gárdony, Nagykanizsa, Dötk, Pécs, Budapest, Székesfehérvár, Debrecen

Útkereszteződéshez érkeztél az életedben, és fogalmad sincs, mihez kezdj? Választás előtt állsz munka vagy tanulás terén, és nem tudod, mi alapján dönts? Rokonok, barátok, tanárok, tesztek, pályatanácsadás: mindenki mást mond, ezernyi javaslattal látnak el, de senki nem kíváncsi arra, hogy Te mit is akarsz valójában?
Nem tudod, miben vagy igazán tehetséges?
Vagy ellenkezőleg: sok mindenben vagy jó, de nem tudod, mire fókuszálj?
Keresed a helyed a világban, de úgy érzed, mintha egy kijárat nélküli labirintusban kóborolnál…
Van egy pár ötleted, amiket szívesen megvalósítanál, de fogalmad sincs, hogyan kezdj bele…

A jövőNAVIGÁTOR műhelyeken segítünk feltérképezni a válaszokat! Támogatunk abban, hogy merj letérni a kitaposott útról, és megtalálni a saját ösvényedet. A műhelymunka során egyéni és csoportos gyakorlatok, kreatív feladatok és fókuszált párbeszéd által térképezheted fel képességeid, tehetséged, és azt, ami igazán fontos számodra – hogy mindebből kiindulva sajád magad formálhasd a jövődet és alakítsd a világot, amiben élni szeretnél!

A műhelyre elsősorban 17 és 30 év közötti fiatalokat várunk, valamint ifjúsági munkásokat, képzőket, facilitátorokat, tanárokat, pályaválasztási tanácsadókat, akik innovatív eszközökkel szeretnék bővíteni a módszertárukat, és készek alámerülni egy számukra is kihívásokat tartogató kalandban.

Időpontok és helyszínek:

2016. március 4., 16 óra: Gárdony, Nemzedékek Háza (Gárdonyi Géza utca 1., 2483)  Facebook esemény
2016. március 8., 17 óra: Nagykanizsa, Pannon Egyetem Kollégiuma (Zárda utca 7/A 8800)
2016. március 9., 13 óra: Dötk, Dötki Ökológiai és Vidékfejlesztési Tájközpont – Ökorégió Alapítvány a Fenntartható Fejlődésért (8799 Dötk, Fő u. 39.)
2016. március 14., 14 óra: Pécs, a Pécsi Szín-Tér Egyesülettel együttműködésben
2016. május 11., 17 óra: Budapest, Impact HUB (Ferenciek tere 2. 1053) – jövőNAVIGÁTOR könyvbemutató – Facebook esemény
2016. május 12., 10 óra: Budapest, Impact HUB (Ferenciek tere 2. 1053) – egésznapos műhely fiatalok és fiatalokkal foglalkozók számára – Facebook esemény
2016. május 13., 10 óra: Budapest, Impact HUB (Ferenciek tere 2. 1053) – egésznapos módszertani műhely ifjúsági munkások, tanárok, képzők, facilitátorok, pályaválasztási tanácsadók számára – Facebook esemény
2016. május: Székesfehérvár és Debrecen – részletek hamarosan!

További információk és jelentkezés Livits Rékánál:  reka.livits@gmail.comhonlap nyitokép

A jövőNAVIGÁTOR műhelyek anyagát és módszereit az Erasmus+ program által finanszírozott, proVOCAting innovaTION című nemzetközi stratégiai partnerség projekt keretein belül dolgoztuk ki.

A Pandora Egyesület 2015 februárjától az osztrák GetActive!, az olasz Paradiso Ritrovato és a német Project Peace szervezetekkel együttműködésben hozott létre egy innovatív képzési programot és hozzá kapcsolódó anyagokat (kézikönyv, coaching kártyacsomag, képzési anyag), melyek hiánypótló módon hozzák össze az egyéni hivatás, a társadalmi és ökológiai felelősségvállalás, valamint a vállalkozókészség témáit. További információk a projektről itt olvashatók.

A műhelyek facilitátorai:

Livits Réka, Balázs Laura és Berecz Ági

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *